Meny
NYA PRODUKTER / ÖGON

Depend fransfärg före & efter

IMG_3909

IMG_3907

Jag fick för mig att testa färga ögonfransarna – något jag aldrig tidigare provat. Jag köpte hem ett set med bryn och fransfärg från det svenska märket Depend. Jag valde färgen svart men det finns även brunsvart och brun om man så önskar. Jag måste dock säga att jag inte ser sån stor skillnad! Jag följde stegen så jag tror inte jag har gjort fel utan jag kanske inte hade så ljusa fransar som jag trodde. Den största skillanden ser jag på mina underfransar. Nu är jag sugen på att prova fransförlängning, tips på bra salong i Sthlm? :-)

Vad tycker ni om mitt resultat? Vad har ni för erfarenheter av fransfärg? 

Köpte mitt paket på H&M för ca 89kr.

dependfransfärg

 

3 Comments

 • Evelina
  19 April, 2015 at 21:53

  Den där fransfärgen suger.. Den som fanns tidigare var bättre. Den tog längre tid och man blandade ihop allt istället för att göra som med snabbfärgningen.

  Reply
  • isabellengqvist
   20 April, 2015 at 10:11

   Jasså? Finns det något annat märke du skulle rekommendera? :-)

   Reply
 • Emelie
  19 April, 2015 at 23:25

  Fint det blev!

  Reply

Leave a Reply