Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON / PRODUKTRECENSIONER

Emite BB highlighting pen

IMG_3939

IMG_3944

IMG_3946

IMG_3949

Jag har testat en ny produkt från det svenska märket Emite Make Up – BB Highlighting Pen. En krämig penna med skruv-upp funktion som du kan använda på områden du vill ljusa upp, som exempelvis näsrygg, kring ögonen, kindben osv.

Jag gillar att ljusa upp kring mina ögon, det får mig att se mycket piggare ut och ger mig en bättre grund för sminket. Jag tycker att den här pennan är perfekt krämig och täcker väldigt bra utan att bli för tjock och fet. Dock så behöver man pudra lite ovanpå för även om den inte känns så fet så kommer den lägga sig i linjerna kring ögonen, det känner jag med en gång. 

Färgen som jag har provat är ALMO och är en kall variant. Det finns också en varmare färg som heter COCO. En penna kostar ca 210kr och finns att köpa på www.emitemakeup.com

emitebbpen

ps. ser ni att jag har som en brun rand nedanför fransarna på förebilden? Det är från när jag färgade fransarna med depend fransfärg. Hur lång tid tar det innan det går bort?? Nån som vet?

 

2 Comments

 • Sofia
  20 April, 2015 at 11:32

  fint resultat! Det med att du har fått Depends färg där du inte vill ha det är nog rätt så vanligt tyvärr. Det enda jag kan tipsa om (vilket inte alls är bra för huden egentligen) är klorin på en tops. Är du noga med att inte få det i ögonen samt är snabb funkar det bra. Var noga med att tvätta med vatten och smörj in partiet sen :)

  Reply
  • isabellengqvist
   20 April, 2015 at 16:15

   Oj! Vågar man det.. Tack för tipset iaf! :-) Jag tyckte att jag var så försiktig med skyddspapperet och smörjde in med skyddskrämen men inte då! :-/

   Reply

Leave a Reply