Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Event med GOOD PR

IMG_3998

IMG_3987

Handmålade sminkpenslar från JACKS, varje pensel är unik.

IMG_3991

OPI bjuder på en ny brights collection.

IMG_3993

I samband med Coca Colas 100-årsfirande av första designen av glasflaskan så kommer 2 nya lack i Coca Cola serien :-)

IMG_3994

IMG_4002


Igår var jag på ett event som Good PR arrangerade på Clarion Söder. En hel hotellsvit fylldes med skönhetsintresserade bloggare och youtubers där vi fick information om Good PR’s märken samt ta del av en massa kommande nyheter! Det var särskilt en produkt som fångade mitt intresse men jag tänkte att jag ska visa den i ett separat inlägg senare idag. 

Träffade en hel del kända ansikten och fick även med ett par pressprover hem som jag ska visa er. Tyvärr fick jag inte med mig några O.P.I lack hem, det fanns inte till alla och jag är väl inte riktigt den som tar för mig, haha! :-) 

Jag och söta Frida tog en tur in till stan efteråt och besökte MAC innan vi skiljdes åt. Tack Good PR för en mysig kväll!

 

1 Comment

 • Republic of China Today
  1 November, 2023 at 23:46

  Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you
  an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

  Reply

Leave a Reply