Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

China Rose

IMG_4038 copy

IMG_4030

IMG_4048 copy

IMG_4034

IMG_4053 copy

IMG_4055 copy

Morning! Har ni haft en fin helg? :-)

Sitter och slänger i mig havregrynsgröten här hemma och ska strax springa iväg till t-banan för att åka till jobbet. Denna vecka är en kortvecka, så himla skönt! På onsdag ska jag iväg och få mitt hår uppfräschat och på torsdag kommer min bästa vän från Sundsvall på besök, ska bli så himla mysigt! :-)

Vi hörs lite senare!

 

Jag har använt / I’ve used:

.Färg trio concealer

Lollipops liquid foundation

Anastasia Beverlyhills single eyeshadows

NYX Butter lipstick Pops

Anastasia Beverlyhills dipbrow pomade

NYX HD eyeshadow base

NARS blush orgasm

NYX Suede palette

Makeupstore Cake eyeliner

Xlash mascara

2 Comments

 • Lackert
  17 May, 2015 at 13:28

  Snyggt! Dina bryn är helt perfekta :)

  Reply
  • isabellengqvist
   25 May, 2015 at 12:58

   Tusen tack! :)

   Reply

Leave a Reply