Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Besök hos ELLUI SALON

image1

INNAN: Mitt hemmafärgade hår med varma toner // EFTER: Uppklippt, slingat och kallare ton. Olaplex.


Igår spenderade jag kvällen hos fina Kate på salong ELLUI. Minns ni att jag skrev om deras invigning i början av månaden? Ni hittar det annars här. Det är alltså en rätt så nyöppnad salong på söder som dessutom är flagshipstore för SHU UEMURA.

Som ni kanske vet så brukar jag ofta färga mitt hår själv. Jag slänger oftast bara i en färg och denna gång hade jag till och med försökt mig på en egen ombre. Jag var lite nervös eftersom man alltid blir lite utskälld hos frisören när man färgat hemma, men jag fick faktiskt höra att jag hade lyckats rätt så bra ändå ;-) Jag kände dock att det var dags för en uppfräschande klippning och dessutom ville jag ha kallare toner, så Kates frisörhormoner kickade igång – minst sagt! Mörkare kall färg i botten blandat med beiga och blekta slingor gav mitt hår nytt liv! :-D

Kate är en perfektionist ut i fingerspetsarna, är supernoga och vet exakt vad hon ska göra! Hon blandade även i Olaplex som är helt nytt för mig. Har ni hört talas om det? När man färgar håret och speciellt när man bleker det, så försämras hårets kvalitét men när man blandar Olaplex i färgen så hjälper de till att reparera direkt och håret blir helt magiskt lent, färgens hållbarhet förlängs och kluvna toppar är ett minne blott! :-)

Jag är SÅ nöjd och har dessutom fått hem ett par produkter som är anpassade till mitt hår. Jag ska berätta mer om dom lite senare! :-)

 

Om du vill besöka ELLUI så ligger salongen på Södermannagatan 42. Man kan boka en tid direkt på nätet www.ellui.se eller 08-242040

image3

463 Comments

Leave a Reply