Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

My empties: Concealer från .Färg

IMG_4118

IMG_4120

Trio Concealer från .Färg Collection


Tänkte att jag kunde börja med “My Empties” som egentligen är en mer youtube grej kanske. Det handlar iaf om att visa upp produkter man använder slut av.. Tycker ni det är kul? :-)

Jag tänkte iaf börja med denna concealer som jag fick hem från .Färg collection strax innan jul och som ni ser så har den ena färgen gått åt lite mer än de 2 andra :-) Jag hade önskat att det fanns en concealer i bara den färgen för den va verkligen jättebra för mig!

Concealern är väldigt fet och har hög täckningsgrad. Jag lägger den runt ögonen (både lock och under), runt näsvingarna och på eventuella ställen där jag är lite röd. Jag pudrar alltid ovanpå, annars lägger den sig i veck i och med att den är så fet, men jag upplever att den sitter väldigt bra hela dagen!

 

No Comments

    Leave a Reply