Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

BAREMINERALS: CALIFORNIA BRONZE Multi Effect Bronzing Trio

IMG_4109

IMG_4110

IMG_4108

Halloj på er! Har precis kommit hem från en härlig löprunda med Emelie :-) Helt galet, hon är gravid i 7:e månaden och orkade ändå hänga med på 5km i lagom tempo.. väldigt imponerad!! :-)

Ovan ser ni ännu en nyhet från Bare Minerals. Det är inte en highlight och contour palett om ni trodde det utan det är en bronzing palett som verkligen är superfin och speciellt användbar nu i sommar! Den har 2 bruna skuggor, en ljus och en lite mörkare men båda är så pass varma i tonerna att jag inte hade använt dom som contour utan alltså som solpuder. Sedan har den även en highlighter med väldigt fint skimmer.

Nu ska jag ta o dricka upp min NOCCO och sen blir det sängen! Imorgon ska jag provsminka en bride-to-be. Ska försöka ta lite bilder (glömmer så lätt när jag väl står där) och visa er.. kanske någon vill ha tips på bröllopssminkningar? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply