Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Marc Jacobs Beauty nu i Sverige!

Marc-Jacobs-Beauty-full-collection-info

 

Marc Jabos Beauty Collection har nu äntligen landat i svenska Sephoras butiker! :-) Har ni hunnit varit förbi redan? Det har inte jag. Jag är faktiskt väldigt sällan på Sephora konstigt nog, kanske för att den ligger så “långt bort”.. jag går sällan ända till biblioteksgatan. 

Hur som helst, jag har dock provat lite av produkterna när jag var i Italien i januari. Saftiga priser men himla bra pigment och även om designen känns lite klumpig så är det ju trots allt Marc Jacobs. Jag är sugen, är ni? :-)

 

2 Comments

 • 토렌트
  24 August, 2023 at 04:29

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: isastar.se/2015/05/07/marc-jacobs-beauty-nu-i-sverige/ […]

  Reply
 • yehyeh
  1 December, 2023 at 06:21

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: isastar.se/2015/05/07/marc-jacobs-beauty-nu-i-sverige/ […]

  Reply

Leave a Reply