Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX Epic Black Mousse Liner

IMG_4306

11201755_343178989212846_262918312_n


It’s finally here! :-) Jag beställde hem NYX Epic Black Mousse Liner eftersom jag hört och läst så himla mycket om den på nätet. Bilden ovan på swatches har jag lånat från Toni’s (grundaren av NYX) instagram och den visar gel liners från MAC, Bobbi Brown och sedan NYX. Hon skrev att Epic Black Mousse Liner är en av de produkter hon är mest nöjd över att ha tagit fram.. och därför kände jag att det var ett måste att klicka hem den! :-)

Den beskrivs som en fluffig gel liner som glider på som smör och ger en kolsvart matt färg. Den ska vara vattenfast men även kunna användas som smudger eller bas för sotningar.

Så vad tycker jag? Den glider på otroligt lätt och blir verkligen kolsvart! Den torkar väldigt snabbt och blir matt så man behöver inte vara rädd för att råka blinka – det blir alltså inte en extra eyeliner som det lätt blir med liquid liners ;-) Den är vattenfast och sitter på plats hela dagen utan att smeta av sig (jag fick till och med kämpa lite när jag skulle tvätta av den) så den får verkligen en tumme upp från mig!

Prisvärd? Absolut, 159 kr och även om burken är liten så är produkten dryg så den kommer räcka ett bra tag! :-) finns på bl.a. www.nyxcosmetics.se

 

// It’s finally here! :-) I decided to order the NYX Epic Black Mousse Liner since I’ve heard so much about it. The swatch picture above I borrowed from Toni’s (the founder of NYX) instagram account. She wrote that this product is one of the NYX products she is most satisfied with.. and that why I wanted to try it! It’s described like this “An innovative, fluffy, light-weight formula with the boldest, blackest black pigment you’ve ever seen. Glides on like butter and dries to a matte, waterproof finish. This liner is EPIC.”

So what do I think about it? It glides on easy and dries very quickly so you don’t have to worry for an extra eyeliner ;-) It’s waterproof and stays on all day long.. I really like it! :-)

Affordable? Absolutely! 159 SEK at www.nyxcosmetics.se

 

 

2 Comments

 • Lackert
  17 May, 2015 at 13:24

  Nu blev jag ju jätte nyfiken på den :) Ser ju verkligen kolsvart utoch låter ju som en toppen eyeliner

  Reply
  • isabellengqvist
   25 May, 2015 at 12:58

   Ja, den är riktigt bra! :)

   Reply

Leave a Reply