Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖVRIGT

I min resväska: Hud & Hårvårdsprodukter

IMG_4150 copy

Heeej på er! Här hemma har vi tagit en sovmorgon och precis ätit frukost i lugn och ro men nu börjar den stora utmaningen! Senare idag går flyget till Turkiet för en vecka med sol och bad… vilka skönhetsprodukter ska få hänga med? :-)

Jag har iaf tänkt mig att packa ner dessa i hud och hårväg.

 

1. Wella Professionals Luxeoil – Har ni tidigare sett i bloggen kring jul eftersom det var en julklapp från min mamma. En hårolja för skadat hår som inte tynger ner. Jag tar 2-3 pumpar och fördelar oljan i händerna innan jag sedan applicerar den i topparna. Håret får en fin glans och topparna känns fräschare! Den här använder jag jämt efter att jag har tvättat håret och den kommer få följa med.

2. Shu Uemura Moisture Velvet – Mitt nya balsam som jag precis börjat med. Doften är helt fantastisk och du behöver bara en liiiten klick även om du har långt och tjockt hår som mig eftersom det är otroligt drygt! Håret blir lent och mjukt utan att tyngas ner.

3. Biotherm Lait Corporel – En härlig body lotion med pumpkork (I love!) som har en uppfriskande citrusdoft. Den gör huden mjuk och återfuktar riktigt bra. Viktigaste av allt är att den går in i huden snabbt, jag avskyr kladd!

4. Vision Haircare SOLA SPF 30 – Solkräm i sprayformat från svenska märket Vision Haircare.

5. Kérastase CC cream – Denna har jag ännu inte hunnit prova utan den är helt ny. Jag fick minsann skämmas lite när frisör Kate frågade vad jag använder för solskydd till håret. Såklart vet jag att man bör skydda även hår och hårbotten men dumt nog har jag aldrig gjort det. Den här krämen från Kérastase ska fördelas i handdukstorkat eller torrt hår, före eller efter exponering i solen. Jag kommer absolut packa ner denna eftersom jag vill behålla den kalla tonen som mitt hår har nu. Solen lockar nämligen fram de varma gula tonerna i blont hår!

6. Kérastase Bain Riche Dermo-Calm – Visade jag er här om dagen. Ett shampoo anpassat för oss med känslig hårbotten!

7. Beauté Pacifique Corpus Paradoxe Body Oil – En kroppsolja som hjälper huden att behålla elasticitet. Jag märker faktiskt stor skillnad när jag använder denna efter duschen. Huden känns mycket lenare och återfuktad samtidigt som den får en lyster. Jag gillar verkligen den här!

8. Shu Uemura Satin Design Polishing Milk – En mjölk för håret. Eller en dagkräm kanske man ska kalla den! Den här krämen kan man ta i håret varje dag utan att den tynger ner. Hjälper torrt hår att bli mer återfuktat och mindre frissigt.

 

Nu måste jag ta o hoppa in i duschen och sen fortsätta med packningen! :-)

1 Comment

Leave a Reply