Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER / ÖGON

Brow Shapers från Eylure

IMG_4147

IMG_3926

IMG_3927

Jag har provat en ny produkt från det engelska märket Eylure. Förutom lösfransar (som man hittar på bl.a. H&M) så har dom nu släppt mer produkter för ögonbryn – I like! :-)

Eylure Brow Shapers innehåller 12 klistriga remsor som du “vaxar” bort oönskade strån med. Jag noppar mina ögonbryn väldigt ofta och har inte så grova strån. Jag testade först på några tjockare strån men det hände ingenting så då testade jag “fjunet” mellan brynen som knappt är synligt och dom försvann iaf! Kan tänka mig att detta är en produkt för dem personer som har lite mer och mörkare strån.

Om det är något jag kommer fortsätta använda? Tveksamt! Håller mig nog till min kära pincett :-)

 

No Comments

    Leave a Reply