Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON / ÖVRIGT

Anastasia Waterproof Creme Color

IMG_4408

IMG_4413

IMG_4419


Anastasia Beverly Hills har kommit med 6 nya färger i deras Creme Colors. Färgerna går att använda som eyeliner, skugga eller vad som helst egentligen och dom är sjukt vattenfasta! Dom ger en intensiv färg i första draget och sen sitter dom som berg när dom torkat. Jag blev helt chockad först när jag skulle tvätta av swatchen ovan från min arm.. det gick inte bort!! Men efter att ha gnuggat lite med en svamp så försvann de tillslut, haha :-)

En burk ligger på $18 och går att beställa från www.anastasiabeverlyhills.com

 

// Anastasia Beverly Hills has released 6 new Creme Colors. You can use them as eyeliner or eye shadow and they are really intensive and waterproof!! :-)

 

408 Comments

Leave a Reply