Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Makeup look: Vintage

IMG_4611 copy

IMG_4568 copy

IMG_4573 copy

IMG_4591 copy

Jag har varit väldigt dålig på att ladda upp sminkningar på senaste tiden och jag ska verkligen försöka bättra mig! Har fått hem en hel del produkter jag vill dela med mig av, bland annat Anastasia’s Artist Palette som jag använt till denna sminkning. Jag älskar också läppfärgen, sååå fin! :-)

 

Face:

NYX HD foundation 04

NYX Tinted Moisturizer

MUS, loose powder Milk

Färg. Contour Palette

Anastasia, highlight (contour kit)

MAC, blush springsheen

Eyes: 

NYX, HD eyeshadow base

Anastasia, Artist Palette

Eleven, 180 color palette

Motives, eyeshadow marshmallow

NYX Epic black mousse liner

Viva La diva, Dream Volume Mascara

Sweedlashes, Nar

Lips:

Anatsasia, lipgloss Vintage

 

No Comments

    Leave a Reply