Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / EVENTS / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Nordicfeel öppningsevent i Växjö!

IMG_4654 copy

Hej från en trött tjej! Jag och Jakob flög till Växjö idag över dagen för att vara med på Nordicfeels öppningsevent. Superkul att så många kom förbi!! :-) Sminket har suttit på sedan kl 7 imorse och jag är helt chockad över att mina ögon inte har reagerat på att jag körde DUO franslim idag. Som ni kanske vet så är jag känslig mot latex runt ögonen och vanligtvis brukar mina ögon svälla upp, rinna och bli väldigt irriterade av det. Jag tog en chansning och det gick bra! ..men jag kommer inte våga använda det allt för mycket, en gång då och då får räcka :-)

Nu är jag så trött efter att ha sminkat i 4 timmar och stått i klackar hela dagen (thank you God for converse!) så nu blir det sängen. 

Hörs imorgon! Yeeeyyy it’s friday! :-D

 

Eyes:

NYX dream catcher palette stormy skies

NYX Epic black mousse liner

NYX Wicked Lashes Jezebel

 

5 Comments

 • Jakob Andersson
  1 June, 2015 at 12:50

  Tack för en grym dag! :D What a team!

  Reply
  • isabellengqvist
   1 June, 2015 at 15:57

   Team E ;) Haha! Tack själv :)

   Reply
 • nagaqq alternatif
  8 September, 2023 at 19:18

  … [Trackback]

  […] Here you can find 10776 more Info on that Topic: isastar.se/2015/05/29/nordicfeel-oppningsevent-i-vaxjo/ […]

  Reply
 • … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: isastar.se/2015/05/29/nordicfeel-oppningsevent-i-vaxjo/ […]

  Reply
 • click here for more
  30 November, 2023 at 12:14

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: isastar.se/2015/05/29/nordicfeel-oppningsevent-i-vaxjo/ […]

  Reply

Leave a Reply