Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

John Frieda Beach Blonde

image3

image2

image1

image4

Åh, vad jag önskar att jag kunde bjuda er på bättre bilder från gårdagens event med John Frieda men min kamera dog passande nog precis när eventet startade. Så därav halvkassa mobilbilder, sorry för det! Dessutom blev jag spontant uppdragen på scen och fick agera hårmodell så jag hann inte ta så mycket bilder.

Mildh Beauty Press stod för inbjudan och på plats, utöver John Frieda, fanns även FACE Stockholm och Ciaté :-) Det bjöds på tilltugg (OSTAR och serrano, mina favoriter!!) & dryck, lackning av naglar och sminkning för de som önskade. Själv fick jag som sagt mitt hår stylat och gick därifrån med en “Beach Blonde frisyr” – tänk er lockar, saltvatten och väldigt mycket struktur! :-)

Serien Beach Blonde från John Frieda lanserades redan för flera år sedan och utgick men eftersom efterfrågan bland bloggare/kunder blev så stor så valde dem att ta tillbaka serien och förnya den. ag fick med en del produkter som jag har tänkt att visa er i ett separat inlägg lite senare! :-)

Läs mer om serien på: http://www.johnfrieda.com/en-US/beach-blonde.aspx

 

3 Comments

 • baja california sur real estate
  15 October, 2023 at 00:28

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: isastar.se/2015/06/05/john-frieda-beach-blonde/ […]

  Reply
 • dating sites
  16 October, 2023 at 01:41

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: isastar.se/2015/06/05/john-frieda-beach-blonde/ […]

  Reply
 • modesta coating
  31 October, 2023 at 01:53

  … [Trackback]

  […] There you can find 64096 additional Info to that Topic: isastar.se/2015/06/05/john-frieda-beach-blonde/ […]

  Reply

Leave a Reply