Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Urban Decay Naked Smoky

UD-Naked-Smoky-Palette-11

UD-Naked-Smoky-Palette-3


Ååh, har ni sett Urban Decays nya Naked palett Smoky? Jag äger faktiskt ingen av Naked paletterna men mitt sug efter dem ökade när jag nu i veckan träffade han som tillverkar dom. Han ÄGER alltså fabrikerna som gör NAKED PALETTERNA! Hur galet är inte de!? Vi hade ett jobbmöte om ett helt annat märke, men när han nämnde paletterna så sken jag upp som en sol.. vilket han också såg på mig! haha, nörd som man är :-)

Hursom. Vill typ ha den här palette bara för att den är så fin! Sist jag var och spanade på Kicks hade dom ännu inte tagit bort “coming soon” tyget över UD-stället. Nån som vet om de har kommit nu eller när de kommer? :-)

Bilderna är inte mina utan dom är lånade av www.xsparkage.com

 

// Have you seen the new Naked Palette from Urban Decay?? So beautiful! :-) The pictures are not mine, they are borrowed from www.xsparkage.com

 

2 Comments

Leave a Reply