Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Grym budgetmascara från Viva La Diva!

vivaladivamascara

Untitled-1

Viva La Diva Dream Volume Mascara – 119kr


Kommer ni ihåg att jag skrev om Viva La Divas vårkollektion Dream? Jag ville ge mascaran lite tid för att ge den en rättvis bedömning. Nu har jag använt den varje dag sedan dess och jag är faktiskt riktigt nöjd! Gummiborsten separerar fransarna fint. Jag får mer volym än längd vid första applicering så jag behöver jobba lite för att få upp längden. Den ger inga spindelben trots flera appliceringar och den håller fransarnas form och böjning hela dagen! :-)

Det enda negativa (om man nu räknar det som negativt) är att den sitter så himla bra att den är lite svår att tvätta bort. Det står inte att den är vattenfast men man kan nästan tro det. Smular inte och sitter på plats hela dagen med andra ord!

Superbra budgetmascara som jag absolut kommer köpa igen! :-)

Läs mitt inlägg om de andra produkterna ur kollektionen här

 

1 Comment

 • sbobet wap
  14 July, 2023 at 22:44

  Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I am trying to find things
  to improve my website!I suppose its ok to use a few
  of your ideas!!

  Reply

Leave a Reply