Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Zoeva Mixed Metals

IMG_5099 copy

IMG_5077

IMG_5086

IMG_5093

IMG_5092


Alltså de här kan vara den finaste paletten jag har i min ägo. Herreguuuud så fin den är!! Jag älskar designen och dom metalliska skuggorna. Zoeva lyckas gång på gång att göra mig mållös med deras produkter. Allt är så genomtänkt in i minsta detalj och välgjort. Jag ska visa er lite mer produkter från Zoeva inom kort. Skulle ni vilja se swatches på denna palett så lämna en kommentar! :-)

// This can be the most beautiful palette that I own. OMG it’s SO beautiful!! I love the packaging and the mix of metallic shadows. Zoeva always make me speachless with their perfect details and quality. If you want to see swatches of this palette, please leave a comment. I have more products from Zoeva that I’m gonna show you soon! :-)

 

473 Comments

Leave a Reply