Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Zoeva Rose Golden Brush Set

IMG_5024

IMG_5026

IMG_5037

IMG_5033

IMG_5031


För fina penslar för att använda? eeeh ja! Zoeva’s Rose Golden penslar är SÅ fina och känns så lyxiga. Penslarna är handgjorda och godkänns alltid av en person (Stella har godkänt mitt exemplar) innan den skickas iväg från fabriken. Penslarna tappar varken hår eller form under användning. Enda minus kanske är att dom ser så skitiga ut så fort eftersom dom är vita… man vågar ju knappt använda! haha :-) Väskan är gjord i fejk-skinn men känns faktiskt äkta. Den detaljerade dragkedjan är ännu en av de små detaljer som Zoeva lyckas med!

// Brushes that are too beautiful to use? eeeh yes! Zoeva’s Rose Golden set feels so luxury. The brushes are handmade and have a really good quality – before they leave the factory they are approved by a person, as you can see, Stella has approved my set. The only minus might be that they are too beautiful to use, haha! :-)

 

2 Comments

 • I am really grateful to the holder of this website who has shared this wonderful paragraph at
  at this place.

  Reply
 • Wilton
  21 November, 2023 at 08:54

  I was wondering if you ever thought of changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people
  could connect with it better. Youve got an awful lot of text for
  only having 1 or two pictures. Maybe you could space it
  out better?

  Reply

Leave a Reply