Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Makeup Geek Swatches

IMG_4920

IMG_4934

IMG_4933

IMG_4935 copy

makeupgeek_swatches_eyeshadows_mermaid_popculture_lemondrop_sensuous_burlesque_galaxy

makeupgeek_eyeshadows_swatches_dramaqueen_bitten_shimma_lastdance_shimmermint_cosmopolitan

makeupgeek_foiled_eyeshadows_magicact_jester_starryeyed_grandstand_houdini


Här kommer lite mer bilder på skuggorna jag fick hem från Makeup Geek. Jag har använt en primer under nedre delen på alla swatches. Som ni ser har “foiled eyeshadows” helt galna pigment och det spelar ingen roll om man har primer eller inte under, dom är så sjukt krämiga och pigmenterade! 

Jag köpte en palett från MAC med magnetbotten och satte fast små magneter under varje skugga så att dom sitter på plats.

Vilken är din favorit? :-)

 

// Here are some more pictures of the Makeup Geek eyeshadows that I recieved last week. I’ve used a primer for all the shadows (lower part) and as you can see, the foiled eyeshadows have a crazy pay off! It doesn’t matter if you use a primer or not, they are sooo creamy ang pigmented! Which one is your favorite? :-)

The palette is from MAC. 

521 Comments

Leave a Reply