Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Anastasia Shadow Couture World Traveler

IMG_6306

IMG_6315

IMG_6310

IMG_6314


Fick hem ett trevligt paket i brevlådan igår! Anastasia släpper nu en ny palett med både matta och skimriga skuggor. Jag älskar att dom har tagit med färgen “Morocco” som är en av mina favoriter i singelskuggorna. Pink Champagne är också superfin och var en av de skuggor jag reagerade på först! Den här paletten kommer få hänga med på semestern så ni kan räkna med ett par looker inom kort :-) Någon speciell färgkombo ni önskar?

 

2 Comments

 • Jakob Andersson
  16 July, 2015 at 16:45

  Vore kul att se någon “naturlig” sminkning med Pink Champange och även en med glitter och lite mer färglad! Vet inte hur pigmenterad den är, men “Azure” ser spännande ut! Kul att se hur man kan använda den. :) Go crazy!

  Reply
 • twicsy reviews
  6 July, 2023 at 04:57

  Hello there, I do believe your blog might be having web
  browser compatibility problems. Whenever I look
  at your site in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it has some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads up! Apart from that, fantastic site!

  Reply

Leave a Reply