Meny
DOFT / NYA PRODUKTER

Violet Marc Jacobs, Limited Edition

MJ-Violet_Web_700x408


Det är väldigt sällan (läs: typ aldrig) som jag klickar hem en parfym utan att ha doftat på den först men nu har jag gjort ett undantag. Jag har haft flera av Marc Jacobs parfymer genom åren och har gillat alla så därför känner jag mig rätt säker på att jag kommer gilla Violet som är en ny limited edition doft för 2015. Den beskrivs med orden pudrig, citrus, blommor och vanilj. Jag älskar att ha en ny parfym när jag är ute och reser eftersom doften sedan påminner mig om resan. Denna gång kommer jag förhoppningsvis koppla Violet till vår Greklandsresa :-)

 

Toppnot: Bergamot, Grönt äpple och kumquat (citrusträd).

Hjärtnoter: Vit lilja, Jasmin, Magnolia & Violett (viol?)

Basnoter: Vanilj, mysk och Patchouli (eterisk olja från sydostasien)

 

No Comments

    Leave a Reply