Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ÖGON

Black to Earth

IMG_5962 terese

IMG_5986 terese


För någon månad sedan så blev jag kontaktad av en tjej på instagram som gärna ville bli sminkad av mig. Vanligtvis så har jag rätt fullspäckat schema men just förra helgen hade jag inte så mycket för mig så därför kom hon över och fick en festmakeup eftersom hon skulle på fest. Terese fick peka på färger hon tyckte va fina och sen så fick jag rätt så fria händer :-)

 

Jag har använt / I’ve used:

.färg studio foundation

Makeupstore look powder milk

NYX concealer jar beige

NYX HD blush intuition

Make-up studio Precious Pearl

.färg contour palette

Makeupstore trio brow color (jättelite av den ljusaste)

Eyes:

NYX HD eyeshadow base

Anastasia Beverly Hills eyeshadows

Zoeva Graphic eyes Black to earth

Depend eye lashes

NYX doll eye mascara

Lips:

NYX Butter Lipstick Pops

 

 

2 Comments

 • personal injury lawyer tarzana
  22 October, 2023 at 00:09

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: isastar.se/2015/07/18/black-to-earth/ […]

  Reply
 • look at here
  30 November, 2023 at 13:32

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: isastar.se/2015/07/18/black-to-earth/ […]

  Reply

Leave a Reply