Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

GHD Eclipse

IMG_6121

IMG_6123

IMG_6128

IMG_6131

IMG_6134

IMG_6139

IMG_6125


Alltså WOW!! Det är verkligen skillnad på stylingverktyg och stylingverktyg. Efter att ha haft en gammal GA.MA plattång sen… gymnasiet? Så förstår jag nu verkligen vad frisör Kate pratade om när hon sa att detta är Rolls Roycen av alla plattänger! :-)

GHD‘s senaste plattång Eclipse Professional Styler har en unik och patenterad tri-zone-tekonologi vilket betyder att den har 3 sensorer i varje platta. Den håller en konstant värme på 185 C vilket är den optimala temperaturen för hårstyling utan att skada håret.

Den ger ifrån sig ett ljud när den är varm (går sjukt snabbt!!) och blir inte varmt runtomkring vilket gör att man kan hålla i hela tången utan att bränna sig. Eftersom den är sval så kan man lätt packa ihop den direkt efter användning. Skulle det vara så att du glömmer stänga av tången så stänger den automatiskt av sig efter 30 minuter. Så himla smart!

Har man tjockare hår (som jag) så är denna plattång perfekt eftersom man kan platta större sektioner åt gången. Den ska även fungera utmärkt på krusigt, lockigt och affro!

Jag äääälskar min nya plattång! :-) Finns att köpa HÄR!

IMG_6227 copy

1 Comment

 • www.reddit.com
  3 July, 2023 at 12:14

  Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.

  I will make certain to bookmark your blog and will
  eventually come back in the foreseeable future. I want to encourage you continue your
  great job, have a nice evening!

  Reply

Leave a Reply