Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Todays Look: Neon Apple

IMG_6221 copy

IMG_6250 copy

IMG_6248 copy

IMG_6264 copy

IMG_6247 copy


Hej på er! Hoppas ni har en fin ondag :-) Själv njuter jag av semester med familjen. På fredag åker jag hem till Stockholm igen och packar om resväskan och drar vidare till värmen. Lääängtar! :-) Så himla trist att vi fick sån skitsommar i år. Hoppas verkligen att augusti och september blir bra innan mörkret kommer igen. Men tills dess, ska jag bara njuta av nuet!

 

Jag har använt / I’ve used:

Lollipops Face Primer

NYX HD foundation

Motives concealer wand medium beige

Makeupstore loose powder milk

Make-up Studio Precious Pearl (as highlighter)

NYX baked blush Foreplay

NYX Tame & Frame Brow Pomade Brunette

Eyes:

Make-up Studio Precious Pearl

Zoeva Naturally Yours palette

Makeupstore cake eyeliner black

Viva La Diva Dreams Volume Mascara

Lips:

Anastasia lipgloss Neon Apple

 

No Comments

    Leave a Reply