Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Saltvattenspray – min nya vän!

IMG_6158

Bangerhead On the Beach! // John Frieda Beach Blonde // Keune Blend


Jag är verkligen ingen hårmänniska. Jag är urusel på att göra frisyrer på mig själv och mitt hår har mer eller mindre alltid sett ut på samma sätt – rakt eller ibland lockigt. Jag tycker dock att det är kul att styla andra, men mitt eget hår är så långt, tjockt och omöjligt att göra något med. Jag har dock fått en ny vän som gör det hela lite enklare – saltvattensprayen! Jag vet inte varför men jag har aldrig tidigare använt sån här spray just för att jag avskyr när håret känns smutsigt och tänkte att mitt hår bara kommer bli äckligt.

Meeen så fick jag för mig att jag skulle prova ändå. Håret blir faktiskt inte så där äckligt och tovigt som det blir när man badar i saltvatten (som jag trodde) utan får mer textur och blir lättare att jobba med… YEY! haha :-)

Jag varvar just nu mellan dessa 3 ovan. Bangerheads egna On the Beach! som har en fruktig och frisk doft medan John Friedas doftar tropisk kokos. Keunes har en annorlunda spraypump doftar inte så jättemycket och har en kul och annorlunda spraypump!

Använder du saltspray eller något annat som underlättar stylingen?

 

1 Comment

Leave a Reply