Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / TIPS & TRICKS

Mina hårvårdsrutiner!

IMG_6201


Okej.. eftersom jag är en sån hårtjej så fortsätter vi med mina hårvårdsrutiner ;-) Förutom dessa så använder jag även mask, torrshampoo, hårspray osv. men dessa produkter ovan använder jag vid varje tvätt.

 

1. Jag använder Kérastase shampoo Bain Riche Dermo-Calm som är superbra om man har en känslig hårbotten (som jag) och lätt reagerar med klåda, mjäll osv. Har nästan ingen doft vilket är både bra och lite tråkigt. En flaska innehåller 250ml och är väldigt dryg så de räcker länge! Priset ligger på ca 279kr.

2. Balsam varierar jag faktiskt lite efter humör. (Varför tar alltid balsam-flaskan slut före shampoo-flaskan??) Just nu använder jag Easy Conditioner från svenska Vision Haircare. Det här balsamet luktar såååå gott så jag har snart använt upp hela flaskan! Kostar ca 149kr

3. Luxeoil från Wella har ni redan sett i bloggen ett par gånger. Denna lägger jag i topparna/längderna (2-3 pump) innan jag fönar håret. Den ger håret glans utan att tynga ner eller göra det fett. En flaska är otroligt dryg! Jag fick min i julklapp och använder den efter VARJE tvätt och ni ser ju hur lite ja använt. Kostar ca 149kr för 100ml.

4. Uniq One från Revlon är en allt-i-allo produkt som jag använder främst för att mitt hår blir så statiskt och dessutom för att den innehåller värmeskydd. Den har en väldigt stark doft som jag vet vissa har svårt för men jag tycker att den luktar gott. Finns också en variant med kokosdoft där flaskan istället är vit. Kostar ca 155kr.

5. Sen har vi min dagkräm för håret! Satin Design Polishing Milk från Shu Uemura fungerar likadant som en dagkräm.. den ger fukt till håret och hjälper till att skydda mot frissighet och luftfuktighet. Denna kan man använda dagligen och jag tar ca 2-3 pump som jag sen fördelar ut i längderna när jag känner att håret behöver fräschas upp mellan tvättningarna. Luktar supergott och lyxigt! Kostar ca 360kr.

 

No Comments

    Leave a Reply