Meny
FRÅGOR & SVAR / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Get to know me! Blogglista

 

Beroende av?
Oj, jag tror inte jag är så beroende av något. I så fall kanske det är min mobil.. den är sällan mer än en armlängd bort.

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Även om jag försöker använda färger och så lite svart som möjligt så måste jag nog svara svart på den frågan ändå. Svart är lite trist, men ack så snyggt!

Vad får du oftast komplimanger för?
Min hy, mina ögon och mitt hår. Min hy har jag aldrig varit så speciellt snäll mot, använder aldrig krämer eller så men rengör den alltid noga innan jag ska sova. Har typ aldrig finnar och folk frågar mig jämt hur jag gör… eeh jag vet inte :-) Mitt hår är tjockt och långt och växer som ogräs. Jag tycker det är tungt, varmt och jobbigt medan andra tycker det är helt fantastiskt :-P

Dina planer inför 2015?
Nu har ju ganska mycket av 2015 redan gått men hittills har jag varit duktigare på att träna (som var ett av mina mål) och jag har även rest en hel del. Vi började året i Rom, sen Turkiet, Prag, Grekland och nu Danmark :-) Just de, jag har lovat mig själv att börja med Youtube detta år ;-) haha.

Brukar du skratta för dig själv?
Ja, om jag ser något kul klipp eller bild på telefonen så går det ibland inte att hålla emot.

Vad är det konstigaste du ätit?
Nu skulle man ju vilja svara något skitcoolt men jag tror faktiskt inte jag har ätit något konstigt. Jag är rätt så kräsen av mig faktiskt.. har jag fått höra.

Vilka är dina mest använda Emojis?
Dom här tydligen, haha :-) Varierar en hel del!

1

 

Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
För resten av livet vet jag faktiskt inte men jag har alltid tänkt att jag skulle kunna flytta till Palma (Mallorca) när jag blir gammal. Palma är en stad som har allt tycker jag och dessutom är det nära om man skulle vilja åka hem en sväng. Jag känner mig väldigt hemma på Mallorca och hittar lika bra där som här i Stockholm.

Hur ser dina morgonrutiner ut?
Snoozar oftast 2-3 ggr (vilket min pojkvän irriterar sig på, haha) sen går jag upp och sminkar mig samtidigt som jag har TV4 Nyhetsmorgon på i bakgrunden. När jag är klar så äter jag frukost i soffan framför TV ett tag och sen byter jag om innan det är dags att gå till jobbet. Duschar väldigt sällan på morgonen, det gör jag kvällen innan. Jag är helt enkelt för trött på morgonen för att ta mig tid till sånt.

Vad längtar du efter?
Tills den dagen jag har köpt en egen lägenhet som jag får möblera och fixa exakt som jag vill!

Serier du följer just nu?
Orphan Black (precis sett sista säsongen och väntar på nästa), Vampire Diaries, The Originals, Pretty Little Liars, Heros och funderar på att börja se Orange is the new Black bara för att typ aaaalla tjatar om den. Eller kanske Revenge.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Förr va ja alltid uppe sent på kvällarna men jag vet inte om ja blivit gammal för nu är ja trött runt 22, haha! Så brukar somna runt 23.

5 saker du vill göra i framtiden?
Resa ännu mer, köpa en feeet lägenhet, skaffa en hund, bli rik och ha ett hus/lägenhet i Spanien.

Hur såg du ut som 18-åring?

1910227_29221946688_7904_n

Emelie & Jag på hemmafest 2008

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Vill du ha besök mån-tis? :-D

Hur lång är du?
161 cm.

Har du några syskon?
Ja, en storasyster.

Höger eller vänsterhänt?
Höger

Har du nån gång skjutit med pistol?
Ja, fast med luftpistol.. och luftgevär. Norrlänning you know ;-)

 

850 Comments