Meny
NYA PRODUKTER / ÖGON

Milani Cosmetics

IMG_7420

IMG_7428

IMG_7435


Hej på er! I detta nu befinner jag mig i Danmark och är på väg mot Horsens för att besöka min killes familj samt fira hans födelsedag :-) Alltid lika trevligt att besöka vårt fina grannland!

Jag har fått hem ett gäng produkter från det italienska märket Milani Cosmetics. Känner ni till det? Jag har aldrig testat det förut utan endast sett produkterna på olika bloggar och instagram. Hur gör ni när ni ska testa ett nytt märke? Vad börjar ni med? Jag brukar alltid kolla kvaliteten på skuggorna. Har ett märke inte bra pigment i skuggorna så brukar jag sällan prova vidare fler produkter.

Milanis skuggor är väldigt fina i sina guldiga förpackningar och pigmenten är riktigt bra. Skuggorna smular ej utan är sammetslena och går lätt att tona ut. 

Vill ni se andra produkter från Milani? :-)

 

2 Comments

 • Jakob Andersson
  7 August, 2015 at 09:12

  Grymt snygga bilder Bella! :-) Mer produkter och bilder, yes!

  Reply
  • isabellengqvist
   9 August, 2015 at 18:11

   Tack så mycket! :-)

   Reply

Leave a Reply