Meny
EVENTS / ÖVRIGT / PRESSVISNING

I Eat Glitter For Breakfast

IMG_7880 copy

IMG_7885 copy

IMG_7895 copy

IMG_7884 copy

IMG_7897 copy

IMG_7899 copy


Jag följde med Jakob till Haga Herrgård och en visning av bl.a. Jack & Jones, VILA och Veromodas kommande kollektioner för A15 och S16. Alltså dom har huvudkontoret i själva herrgården (!!) och dessutom har dom en kvinna som lagar lunch till alla anställda varje dag. Vi båda blev gröna av avund ;-) Vi fastnade inne på Jack & Jones i en timma tror jag. Supermycket fina grejer för killar! Ni får kika in i Jakobs blogg framöver för inspiration! :-)

För oss tjejer verkar det bli bl.a. mycket boot cut, prints & mocka i höst medan våren bjuder på mer pasteller (sällan..) grekiskt & romerskt-inspirerade kläder med höga halsar och vida ärmar. 

 

No Comments

    Leave a Reply