Meny
ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

H&M nytt smink!

IMG_3793 copy

IMG_3791 copy

IMG_3795 copy

IMG_3794 copy


Jag sprang förbi H&M idag och insåg att deras nya smink nu landat i butik. Jag har sett och läst om några av produkterna på nätet så jag var såklart tvungen att ta en närmare titt! (Därav mobilbilder, sorry!) Förpackningarna är stilrena och riktigt snygga om än plastiga. Jag swatchade lite skuggor, pennor och läppstift på handen och blev faktiskt förvånad över både kvalitet och pigment! Tidigare har jag inte rekommenderat nån att handla H&M’s egna smink eftersom det mesta var skräp, men nu blev jag faktiskt lite imponerad. Heja H&M!

Jag köpte faktiskt med mig några saker hem som jag ska prova och visa er. Kan ni gissa vad jag köpte? :-)

 

2 Comments

 • http://superpremium2.premium4best.eu
  30 June, 2023 at 23:12

  Hi, Neat post. There is a problem along with your site in web explorer, may check this?

  IE still is the marketplace chief and a good section of other folks
  will omit your excellent writing because of this problem.

  Reply
 • www
  2 October, 2023 at 20:57

  I have read so many posts concerning the blogger lovers but this post is genuinely a good paragraph, keep
  it up.

  My web site; www

  Reply

Leave a Reply