Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER / ÖGON

H&M smink

IMG_7975

IMG_7977

IMG_7995

IMG_7991

 


Här kommer en närmare titt på de produkter jag köpte från H&M’s nya sminkkollektion. Fransarna kostade 49,50kr om ja inte minns helt fel. Jag hade dom i min look igår så bläddra lite längre ner om du vill se hur dom ser ut på :-) Dom är gjorda i syntet så dom ser tyvärr lite plastiga ut, jag föredrar när det är äkta hår. Men dom är helt klart ett kap om man är ute efter billiga, bra fransar!

Jag stod länge och funderade på vilken skugga jag skulle slå till på. Det finns jättemånga olika singelskuggor i alla möjliga färger och till slut kom jag fram till att champagne skuggan Chin Chin fick följa med hem. Förpackningen är fin men är rätt så plastig den med. Skuggan däremot har jättebra pigment och smular inte! Kan lätt tänka mig att prova fler av dessa :-) Kostar 59,50kr styck.

Necessären fick följa med eftersom jag faktiskt inte har någon liten som jag kan ha med i handväskan. Gillar necessärer som är genomskinliga så man ser vad man har i, men dom blir rätt skitiga snabbt. Därför är den här perfekt som ändå är mörk men genomskinlig. Snygga gulddetaljer också! Kostar 79,50kr 

 

No Comments

    Leave a Reply