Meny
ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Vilken färg väljer du?

IMG_8059


Hur gör ni för att välja färger till en sminkning? Tittar ni på skuggorna en och en eller i palett eller hur gör ni? :-) Jag brukar alltid testa en massa olika skuggor på handen för att se hur dom ser ut på huden, hur dom ser ut med/utan primer under och vilka färger som passar bra att tona ihop. Mina händer brukar tillslut se ut som ovan när jag hittat de färger jag vill använda i en sminkning ;-)

Så tråkigt att man inte kan fånga skimmer/glitter på bild alla gånger. Vissa skuggor kan vara sååå fina i rätt ljus men ser helt platta ut på bild. Ser ni t.ex. den mörkbruna/lila skuggan i mitten på min hand? Den har egentligen ett jättefint glitter med lila/guld men som ej syns på bild tyvärr!

 

467 Comments

Leave a Reply