Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Latexallergi

IMG_8079 copy


Tro mig, jag hade velat ge er fler bilder på denna look.. meeen jag grät typ sönder allt. Nä men, mina ögon tål verkligen inte franslim med latex och jag har hållit mig i från det länge. Sen rätt så nyligen så testade jag att ha en frans på en liten stund och det gick bra! Blev jätteglad och efter ett par gånger vågade jag tillslut ha fransar på en hel dag vilket också gick jättebra. Tänkte att jag kanske bara var känslig ett tag, men nejdå.

I helgen när jag var på fest så hade jag fransar på mig hela kvällen och dagen efter vaknade jag med ett svullet öga som kliade sååå mycket. Nu kan jag inte ens ha på fransar ett par minuter utan att det börjar klia och rinna i ögonen :-( Så himla tråkigt! Får gå tillbaka till mitt latexfria lim även om det inte är lika bra som ett lim med latex. Kan inte nåt märke ta fram ett BRA franslim utan latex?!

 

Jag har använt / I’ve used:

Eyeshadows “bang bang” & “deadshot” from Zoeva Rodeo Belle palette

Cake eyeliner from Makeupstore

Eyeshadow “Shimma shimma” from Makeup Geek

Eyelashes Bom Dia from Sweed lashes

Gold glitter from Viva La Diva

Dreams Mascara from Viva La Diva

 

4 Comments

 • Amanda
  19 August, 2015 at 11:10

  Hejsan! Jag tänkte höra med dig vad du använder dig av för kamera samt ljus då du tar bilder som denna? 

  P.S. du är så grymt duktig och vacker!

  Reply
  • isabellengqvist
   20 August, 2015 at 10:36

   Tusen tack! :-) Jag använder en Canon EOS700D och studiolampor.

   Reply
 • Vanesa (makeupbyv)
  8 September, 2015 at 19:13

  Är jag helt ute och cyklar men är inte House of lashes limmet latex fri? Den är riktigt bra iaf, men har iaf fått för mig att den är latexfri, har säkert fel :P

  Reply
  • isabellengqvist
   10 September, 2015 at 10:25

   Joo dom har ett latexfritt faktiskt! Har dock aldrig provat de. Nu har jag beställt hem ett annat amerikanskt märke som ja inte kände till tidigare men de ska tydligen vara bra. Återkommer med recension! ;-)

   Reply

Leave a Reply