Meny
EVENTS / NAGLAR / PRESSVISNING

Depend Höstmingel

depend1

depend2

depend3

depend4

hornsbergsstrand


Igår bjöd Depend in till höstmingel för att visa alla nya lack som kommer inom kort. Vi var inbjudna till restaurangen Gotland Grill vid Hornsbergs Strand. På plats bjöds det till en början på bubbel och manikyr. Jag valde ett säkert kort – rött! Fick så himla fin lackning av en jättesöt tjej :-) Jag ska visa er lite senare.

Därefter så bjöds det på buffé och en närmare presentation av de nya kollektionerna samt en liten lektion om hur man vårdar naglarna allra bäst. Jag måste erkänna att jag är superdålig på allt som har med naglar att göra. Nagelolja, nagelbandskräm, underlack.. you name it! Så de var superintressant att få lära sig lite mer av duktiga Beatrice Gull som är pressansvarig på Depend och har 15 års erfarenhet i märket.

Därefter fick vi fylla små korgar med de pressprover vi önskade. Så himla smart istället för att man får massa färger som man själv inte använder! Jag ska självklart också visa er vilka färger jag fick med mig hem :-)

Efter eventet mötte jag mina vänner Emelie och André som bor precis bredvid. Dom var ute och gick en promenad med deras lilla nyfödda son som bara är ett par veckor gammal, så himla söt :-) Vädret var också perfekt igår så en liten kvällspromenad var verkligen ett toppenavslut på dagen!

 

4 Comments

 • Jakob Andersson
  24 August, 2015 at 10:04

  Så himla mysigt och fina bilder Bella! :) 

  Reply
  • isabellengqvist
   25 August, 2015 at 09:41

   Tack! =)

   Reply
 • Exness ब्रोकर
  20 October, 2023 at 00:55

  … [Trackback]

  […] There you will find 21690 more Information to that Topic: isastar.se/2015/08/21/depend-hostmingel/ […]

  Reply
 • togel
  28 November, 2023 at 12:03

  … [Trackback]

  […] Here you will find 10758 more Information to that Topic: isastar.se/2015/08/21/depend-hostmingel/ […]

  Reply

Leave a Reply