Meny
EVENTS / ÖGON

Formex-mässan

IMG_8154 copy

IMG_8169 copy

IMG_8173 copy

IMG_8175 copy

IMG_8181 copy


Hej på er! Hur har er helg varit? Jag och Thomas gick ut och åt middag i fredags eftersom vi firade 3 år tillsammans för ett tag sedan (men aldrig firade då) och sedan mötte vi en av hans danska vänner som var på besök i Sthlm. Christian, som han heter, var här för och ställde ut sitt företags produkter på formex-mässan så vi bestämde oss för att åka dit under lördagen och kika.

Mässan handlade till stor del om inredning men till min glädje hittade jag även ett par montrar med smink! Bland annat det svenska märket Moyana Corigan som jag har läst om tidigare hade en väldigt vacker monter. Det är ett par systrar och deras mamma som äger märket och tillverkar allt själva för hand. Allt är gjort på rena mineraler och inga produkter är djurtestade. Jag har aldrig varit så imponerad av mineralsmink tidigare men Moyana Corigan imponerade mig verkligen!

Ögonskuggorna är så himla fina och SÅ pigmenterade! Jag fick med mig ett par hem som jag ska visa er lite närmare. Har någon av er testat Moyana Corigans produkter?

 

2 Comments

 • Jakob Andersson
  24 August, 2015 at 10:08

  Så himla fin monter! :) Blir spännande att se skuggorna Bells!

  Reply
 • สล็อต777
  4 October, 2023 at 12:52

  … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: isastar.se/2015/08/23/formex-massan/ […]

  Reply

Leave a Reply