Meny
EVENTS

Guldknappen 2015

IMG_8420 copyIMG_8453 copyguldknappen-yvesrocherguldknappen-yvesrocher1guldknappen-yvesrocher4guldknappen-yvesrocher5guldknappen-yvesrocher3guldknappen-yvesrocher6

Nu är det ett par veckor sedan Guldknappen-galan hölls på Grand Hotell men eftersom jag inte visat så mycket bilder från det så tänkte jag passa på nu och visa ett par bilder från förmiddagen! :-) Jag blev upphämtad av Ford hemma och sedan körd till Grand Hotell där jag fick träffa mina nya blogg-kollegor. Så himla söta tjejer allihopa! Därefter minglade vi runt på läsargalan innan det var dags för lunch på glasverandan. Så himla god mat! När vi var mätta och belåtna fick vi gå upp till en av sviterna där Yves Rocher hade makeupartister på plats. Jag hade rätt mycket smink så jag nöjde mig med att kika runt och äta massa gott, haha! Fick även göra en hudanalys som var väldigt spännande.

_______________

A few weeks ago I was invited to Guldknappen-galan at Grand Hotell here in Stockholm. I haven’t shown you so many pictures but here are some pictures from the lunch and the makeup room with Yves Rocher.

No Comments

    Leave a Reply