Meny
EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Ögonfranslim utan latex!

IMG_9168 IMG_9171

Jag måste bara tipsa om ett ögonfranslim som jag klickade hem från USA nyligen. Jag har i alla år använt DUO franslim men för ca 2 år sedan fick jag en allergisk reaktion och sedan dess sväller mina ögon upp och kliar, svider och rinner så fort jag använder franslim med latex. Så himla tråkigt och jag hade nästan gett upp hoppet om att hitta ett franslim utan latex som funkar lika bra som DUO. Jag var egentligen ute efter en annan produkt när jag fick syn på detta lim hos www.camerareadycosmetics.com och eftersom det var billigt så klickade jag hem det. Jag hade verkligen inga förhoppningar och därför blev jag helt överlycklig när jag testade det! Det kladdar inte, fäster direkt och sitter på plats hela dagen och bäst av allt, mina ögon tål det!!

Jag kommer aldrig köra på något annat franslim igen. Detta lim är till och med BÄTTRE än DUO tycker jag! Så himla glaaad att jag klickade hem det, jag kan äntligen bära fransar igen :-D

_______________

I just have to tell you about this lash adhesive from Premiere Products that I bought from USA recently. For 2 years now I had problem with latex allergy. This adhesive has saved my life!! It’s even better than DUO adhesive and I love it! I bought it from www.camerareadycosmetics.com. 

4 Comments

 • Fannie
  28 March, 2018 at 20:46

  hur gör du när du beställer ifrån usa och vad kostar det ? :)

  Reply
  • isastar
   30 March, 2018 at 16:37

   Jag behövde inte betala något extra :-) Ibland kan man behöva betala tull, tror det beror på värdet av det man handlar.

   Reply
 • Hanna
  9 July, 2019 at 02:41

  Hej, fungerar det fortfarande bra med detta lim? Jag har nyligen blivit allergisk mot duos lim samt andra latexlim som jag testat och vill inte heller sluta använda fransar.

  Reply
  • isastar
   9 July, 2019 at 12:54

   Ja de funkar men de finns inte att få tag på i Sverige va ja vet. Har du testat Sweedlashes lim? Ja kan faktiskt använda det! :-)

   Reply

Leave a Reply