Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Mineralsmink från Moyana Corigan

moayanacorigan2 moayanacorigan3 moayanacorigan5Jag har alltid haft lite fördomar mot mineralsmink, det måste jag erkänna. Jag har fått för mig att mineralögonskuggor är tråkiga och färgerna känns lite mesiga.. tills nu, jag har nämligen hittat mineralmärket Moyana Corigan som är allt annat än tråkigt!

Jag besökte som sagt Formex mässan här i Stockholm för ett par veckor sedan och hittade där detta svenska mineralmärke. Moyana Corigan drivs av två systrar och deras mamma. Dom tillverkar produkterna helt för hand hemma i Mölndal. Alla produkter är fria från mineralolja, konserveringsmedel (parabener) PEG-oljor, phthlater, EDTA, silikon och skadliga färgämnen. Självklart är heller inga produkter testade på djur.

Skuggorna har otroliga pigment och skimrar så fint! Jag tänkte börja med att visa er dessa ovan till att börja med. Observera att jag har swatchat på bar hud, grymma pigment med andra ord! I sortimentet finns även foundation, puder, rouge, highlighters, läppglans m.m

Mer information hittar du på www.moyanacorigan.se

 

No Comments

    Leave a Reply