Meny
KROPPSVÅRD

LCC Home Spa

Blondinbella-LCC-HomeSpa Blondinbella-LCC-HomeSpa2 Blondinbella-LCC-HomeSpa3 Blondinbella-LCC-HomeSpa4 Blondinbella-LCC-HomeSpa5 Blondinbella-LCC-HomeSpa6

I nästa vecka (vecka 40) så lanserar LCC Löwengrip Care & Color en ny serie som heter Home Spa. Jag var på en pressfrukost för ett tag sedan och fick ta del av produkterna. I serien så kommer det en handtvål, en handkräm, en kroppsskrubb samt en kroppslotion. En av ingredienserna i serien är pentavitin som liknar hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Det har en unik egenskap att stärka huden och skapa en fuktreserv som varar i flera dygn.

Produkterna har doftnoter av jasmin, persika, cederträ, vaniljstång, mysk och sandelträ. Mums!

Som ni ser har handtvålen och handkrämen fått flytta in i mitt badrum. Flaskorna är otroligt fina med gulddetaljer som gör att dom känns väldigt lyxiga. Handtvålen har en gyllenbrun färg vilket stör mig lite eftersom det lätt blir tvålresten i handfatet som syns, men doften är fantastisk. Handkrämen går väldigt snabbt in i huden och har en diskret men väldigt fräsch doft. Normalt är jag dålig på att använda handkräm men nu blir det lite som en rutin, först tvätta sen smörja in. Me like!

Kroppsskrubben innehåller riviga korn i olika storlekar gjorda av vindruvskärnor och innehåller även kakaoextrakt. Kroppslotionen luktar likadant som handkrämen, alltså helt fantastiskt och den går också snabbt in i huden. Det enda som är lite tråkigt är att den inte är så dryg, det behövs alltså mycket produkt för att smörja in hela kroppen.

Hand Balm 199kr / Hand Soap 189kr / Body Peeling 215kr / Body Balm 199kr

_______________

Next week (week 40) the swedish brand LCC Löwengrip Care & Color are releasing a new collection with Home Spa products. 

2 Comments

 • Pingis Hadenius
  25 September, 2015 at 15:57

  Fina bilder!

  Reply
  • isastar
   25 September, 2015 at 16:13

   Tack så mycket! :-)

   Reply

Leave a Reply