Meny
EVENTS / PRESSVISNING

The Man Box Daniel Paris

IMG_9225 copy IMG_9234 copy IMG_9247 copy IMG_9257 copy IMG_9263 copy IMG_9267 copy

 #kärleksfulltinternet

I förrgår var jag, Daniel Paris. Glossybox känner väl dom allra flesta till, men att dom också har en box för killar kanske inte är lika känt. För er som inte känner till någon av dom så är Glossybox en prenumeration där man får hem en låda med 5 skönhetsprodukter varje månad. The Max Box är samma sak, fast för killar och den kommer var tredje månad. Daniel Paris har nu ett samarbete med The Max Box och har designat den nya lådan! Jag tänkte att jag ska visa er lådan och innehållet i ett eget inlägg :-)

Det var en riktigt trevlig kväll med god mat, gott sällskap och massa skratt! Vi började röra oss hemåt först runt kl. 23.00 och för mig fick det bli en taxi direkt hem eftersom jag har gått och blivit förkyld (läs: skulle behövt sova tidigt). Tack för att jag fick komma Daniel! :-)

Förresten, HUR fint är inte Lindas blå hår?! Få kan bära upp en sån färg men om någon kan det så är det hon!

 

 

2 Comments

 • Jakob Andersson
  24 September, 2015 at 10:41

  Så himla mysigt verkligen! :) Hahaha, sista bilden!

  Reply
  • isastar
   24 September, 2015 at 12:06

   Haha, jaa! :-D

   Reply

Leave a Reply