Meny
GUIDER & TUTORIALS / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Så får du nagellacket att sitta!

7daystegförsteg

Depend har nu släppt ett 7 day starter kit som finns att köpa på bl.a. Åhléns, Kicks och andra ställen som säljer Depends produkter. Boxen innehåller en nagelrengöring, ett baslack, ett topplack, en nagelfil samt en liten trästicka som du kan ta bort färg från nagelbanden med.

När jag var på Depends pressvisning så förklarade nagelspecialisten Beatrice Gull så här; trots att serien heter 7 days så garanteras inte 7 dagars hållbarhet för vem som helst. Hur bra ett nagellack sitter på just DIG beror på dina naglar och hur du sköter dom! På samma sätt som huden så behöver även naglarna exfolieras, smörjas in och skyddas för att kunna bli både långa men även att få nagellacket att sitta.

Har du problem med naglar som skivar sig och går av så att lacket släpper? Då behöver nageln troligtvis mer fukt!

Depend har många hjälpande produkter till starka och friska naglar i sitt sortiment men nu tänkte jag börja med visa er detta kit som hjälper dig en bit på vägen med att få lacket att sitta bättre.

7daystegförsteg1

På ovansidan av boxen hittar du alla steg.

7daystegförsteg2

Börja med att rengöra dina naglar från fett och smuts. En bra grund är viktig både när det gäller hudvård, makeup och naglar.

7daystegförsteg3

Börja med baslacket. Baslack kan känns tråkigt och onödigt men det hjälper till att skydda din nagel från missfärgning samt hjälper färgen i steg 2 att sitta bättre. Visste du att du inte endast kan använda baslack? Ett baslack kommer aldrig torka helt utan behöver ett annat lack ovanpå.

7daystegförsteg4

När du har målat båda händerna bör lacket vara yt-torrt på den hand du började med. Om det fortfarande är kladdigt har du målat för tjockt lager.

7daystegförsteg5

Det gör inget om det färgade lacket inte täcker helt första omgången. Hellre flera tunna lager än ett tjockt, då sitter det bäst!

7daystegförsteg6

Jag valde den beiga färgen “Be my buttercup” och den glittriga färgen “Pretty as stars” på ringfingernaglarna. 2-3 lager räcker för full täckning.

7daystegförsteg7

Efter färgen är det dags för topplack! Topplacket ger extra mycket glans samtidigt som det skyddar färgen. Ungefär varannan dag kan du lägga på ett nytt lager topplack. Tänk så här, om du slår i nageln så kommer topplacket försvinna istället för färgen som ligger under.

7daystegförsteg8

Jag har rätt torra naglar som lätt skivar sig, därför höll denna lackning ca 3-4 dagar men det är betydligt längre än vad lack brukar hålla på mig! :-)

1 Comment

 • instagram followers and likes buy
  24 June, 2023 at 08:49

  Heya this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have
  to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but
  have no coding skills so I wanted to get guidance from someone
  with experience. Any help would be greatly appreciated!

  Reply

Leave a Reply