Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Sephora Christmas 2015

sephorachristmas4

Igår bjöd Vass PR och Sephora in till en härlig eftermiddag med mingel för att presentera en del av Sephora’s olika märkens jul-set. Jag som ääääälskar julen blir som ett barn av att se allt glitter och fina jul-set. :-D Okej, nu är det ett tag kvar till jul så jag ska inte balla ur för mycket men jag kan faktiskt sakna att inte jobba i butik när hösten och julen börjar närma sig för det är en så himla kul och mysig tid på året!

Sorry för dålig upplösning på bilderna, hade tyvärr inte min stora kamera med mig! :-(

En produkt som jag verkligen vill ha i jul är Sephoras egna julkalender. Att varje dag få öppna en lucka och få en skönhetsprodukt måste vara alla skönhetsälskares stora dröm! Fin va? Finns i butik från och med november.

sephorachristmas1sephorachristmas2sephorachristmas3sephorachristmas5

Någon av dom här paletterna får gärna ligga under min julgran i år! :-D

sephorachristmas8image6

En bråkdel av allt fint som kommer nu i höst! :-) Jag har fått hem ett par produkter att prova så det kommer dyka upp mer inom kort.

No Comments

    Leave a Reply