Meny
FRÅGOR & SVAR / ISABELLE TIPSAR

Sminkpenslar

IMG_9810IMG_9815 IMG_9820 IMG_9830

 Varning för skitiga penslar ! :-D

Jag har många gånger fått frågan om jag kan visa mina sminkpenslar och förklara varför och vilka jag använder mest. Jag har rätt så många penslar, vilket inte är så konstigt då det är mina redskap som makeupartist. Jag har en del penslar som jag inte använder (några är för fina, haha!) men här ovan ser ni dom jag använder mest. Dom är skitiga så ni får ursäkta det!

Bilden längst ned visar vilka penslar jag vanligtvis har med i sminkväskan om jag ska iväg nånstans.

 

  • Jag använder just nu en svamp från Motives Cosmetics för concealer (wand) och foundation. Ibland föredrar jag pensel så det kan variera lite.
  • En stor fluffig borste från Apolosophy som jag använder till puder.
  • En snedskuren borste från Zoeva som jag använder för highlights. Den är rätt så smal och passar därför bra för det tycker jag :-)
  • En rund rougeborste från Makeup Addiction Cosmetics. Den ska inte vara rödrosa utan är egentligen vit i toppen ;-)
  • En snedskuren syntetpensel från Sephora som jag använder till fransmarkering.
  • En till snedskuren syntetpensel från Makeup Addiction cosmetics som jag använder till ögonbryn.
  • En mascara/bryn pensel från Motives cosmetics som jag använder till att kamma igenom brynen med eller fördela fransarna efter att jag har applicerat mascara.
  • Och slutligen en av mina favoritpenslar från Zoeva som brukar få hänga med ibland. På vardagarna bär jag sällan ögonskugga men den får följa med om jag blir sugen att lägga någon enkel skugga i globlinjen.

Ibland har jag även med ett par penslar för contouring och en separat för concealer.

Vilka penslar använder du? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply