Meny
NAGLAR / NYA PRODUKTER

Ciaté London AW15

IMG_9565IMG_9690

 

Velvet Tuxedo / Vintage / Dangerous Affair / Power Dressing

Nagelmärket Ciaté London släpper nu en ny kollektion inför hösten. Jag har faktiskt aldrig provat Ciatés lack tidigare men har alltid tyckt att flaskdesignen är så söt med den lilla rosetten!  Grundaren Charlotte Knight är en av Londons främsta nagelartister och kändisar som Blake Lively och Beyonce har setts bära hennes lack.

Basutbudet hos Ciaté idag innefattar hela 120 kulörer och nu släpps alltså dessa 4 ovan. Penseln är smal och lite för smal för min smak. Jag föredrar bredare penslar men smaken är som baken :-) Täckningen på dessa lack varierar lite och jag tycker att det blå “power dressing” är lite svårt att få täckande än de andra. Det behövs både 3 och 4 lager för att uppnå flaskfärgen. Annars är färgerna jättefina och känns rätt nu i höst! :-) Blir du sugen på någon av dem?

Kostar 129 kr st, finns att köpa hos bl.a. Åhléns och Kicks.

 

No Comments

    Leave a Reply