Meny
EFFEKTSMINK & HALLOWEEN / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Sminka blåmärke!

mehron-bruise-palette bruise-makeup2 bruise-makeupEn vanlig människa vill kanske snarare dölja tillfälliga blåmärken medan vi makeup artister ibland vill/behöver sminka ett trovärdigt blåmärke för foto, film, halloween osv.

Jag beställde hem denna palett från Mehron cosmetics för ett tag sedan. Paletten har färgerna gul, grön, blå, röd, lilabrun och blålila och det är väldigt många makeupartister runt om i världen som gillar den just för att den har perfekta “blåmärksfärger”. Den kostade mig runt hundralappen + frakt.

Kika in i eftermiddag så visar jag en tutorial på hur man sminkar ett trovärdigt blåmärke! :-)

/I ordered this bruise palette a few weeks ago. Later today I will show you how to make a realistic bruise.

 

No Comments

    Leave a Reply