Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

IsaDora Eye Color Wonder Bar

IMG_0009 IMG_0020

Swatches gjorda på bar hud utan underlag. Superbra pigment!

IMG_0024IMG_0067IMG_0022IMG_0075

Isadora släpper nu en ny palett med nudefärgade nyanser där skuggorna både är skimrande och matta. Paletten innehåller hela 12 färger så den är rätt så stor. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag faktiskt har varit lite fördomsfull mot IsaDora tidigare men att jag på senaste tiden blivit lite nyfiken då många skönhetsbloggare tycks gilla deras produkter. Jag är faktiskt positivt förvånad över hur otroligt pigmenterad denna palett är! Superfin verkligen! Jag var tvungen att sätta mig och göra en sminkning med en gång. Jag ska självklart visa er lite senare :-)

Du får dessutom en helt okej pensel med. Oftast brukar medföljande penslar vara dåliga men denna är faktiskt helt godkänd!

Paletten kom ut i butik förra veckan och den blir din för 249kr. Helt klart ett kap! Julklappstips eller att skriva upp på önskelistan om inte annat :-)

IMG_0025

2 Comments

 • Jenni
  14 October, 2015 at 16:54

  Åh vad fin, den ska jag kika efter!

  Reply
  • isastar
   14 October, 2015 at 18:05

   Ja, den är superfin! Har använt den de senaste dagarna :-)

   Reply

Leave a Reply