Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Sweed Lashes Adhesive

IMG_0380 IMG_0395 IMG_0398 IMG_0413

 

Jag fick hem ett jättegulligt bud med produkter från Sweed Lashes i förra veckan. Har ni hört talas om Sweed Lashes? Jag har bloggat om deras fransar tidigare och jag använder dom ofta i mina sminkningar. Märket är svenskt och grundaren är makeupartisten Gabriella Elio.

Sweed släpper nu en nyhet och det är ett eget franslim! Jag kommer tyvärr inte kunna använda limmet på mig själv, eftersom jag är känslig mot latexlim. Mina ögon sväller upp och tåras jättemycket så jag får fortsätta med mitt latexfria lim istället. Jag får använda det på mina kunder som tål latex istället :-)

..och sen håller jag mina tummar för att fler märken tar fram bra franslim utan latex!

Du hittar Sweed Lashes på bl.a. Åhléns.

2 Comments

Leave a Reply