Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Dagens sminkning: Valkyria

valkyria3valkyria2valkyria4valkyria1

Hej på er! Känns som en otroligt kort vecka på jobb för mig denna vecka. Ikväll checkar jag in på ett hotell här i Stockholm tillsammans med Ellos (kommer berätta mer lite senare) och sedan imorgon direkt efter jobbet så åker jag och min kille ner till min syster med familj i Göteborg där även min mamma och pappa är! :-) Ska bli så himla mysigt och ser verkligen fram emot helgen med mina närmaste ♥ ♥ ♥

Dagens look glittrar så himla fint i rätt ljus, som jag tyvärr inte riktigt lyckades fånga i dessa bilder. Jag älskar ögonskuggan Valkyria från mineralmärket Moyana Corigan. Det är en lila skugga med guldiga toner som jag lagt mitt på locket. Gillar ni sminkningen? Det kommer en tutorial ;-)

 

Bas

No7, Stay Perfect Foundation

Kat Von D, Highlight and Shade+Light contour palette

Becca, moonstone

Zoeva, blush

NYX, Tame & frame tinted brow pomade

Eyes

NYX, HD eyeshadow base

Anastasia Beverly Hills, Artist palette

Lorac Pro Palette

Moyana Corigan, eyeshadow Valkyria

Moyana Corigan, glitter liner 12

Ardell lashes

 

9 Comments

 • Jenni
  21 October, 2015 at 10:47

  Superfin!

  Reply
  • isastar
   22 October, 2015 at 09:13

   Tusen tack! :-)

   Reply
 • Jakob Andersson
  21 October, 2015 at 12:03

  Du är grym!

  Reply
  • isastar
   22 October, 2015 at 09:13

   Tack! :-D

   Reply
 • Annika
  21 October, 2015 at 14:27

  Snygga färger, bra combo!

  Kort fråga, jag har väldigt torr hud med ganska mycket rött. Önskar tips om en foundation som åtminstone täcker medel. Vad kan rekommenderas mig? <3

  Reply
  • isastar
   22 October, 2015 at 09:19

   Tack så mycket! :-) Om du är väldigt torr skulle jag rekommendera dig att kolla efter en oljebaserad foundation istället för en vattenbaserad. Om du tittar på ingredienslistan så ser du antingen “water” eller “oil” som första ingrediens. Tyvärr är jag lite dålig på på utbudet av oljebaserade foundations då jag själv inte har torr hy och därför väljer vattenbaserade. Hoppas att det var till någon hjälp iaf!

   Reply
 • Emma Berggren
  21 October, 2015 at 16:50

  Så sjukt snyggt! Du är bäst, Belle!!

  Reply
  • isastar
   22 October, 2015 at 09:21

   Tack fina du! :-*

   Reply
 • Annika
  22 October, 2015 at 12:44

  Ska leta efter det. Tack för svar!

  Reply

Leave a Reply