Meny
HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER

Maria Nila Volume Spray

IMG_0578 IMG_0579

Jag har testat Volume Spray från Maria Nila. Den är 100% vegansk och fri från parabener och sulfater. Jag vet inte om jag har fått ett måndagsexemplar för denna hårspray är verkligen hemsk. Den är så himla blaskig, även om jag skakar flaskan, så det känns som att det kommer vatten. Alltså håret blir blött som om jag sprejade med en vattenflaska?! Tyvärr blir det en tumme ner från mig om tanken är att den ska vara så blöt.

Har någon av er använt den? Ska den vara så här? :-/

Update: Den ska tydligen sprayas på fuktat hår och sedan får man volym när man fönar det. Jag hade totalt missförstått och ska testa produkten på nytt, på rätt sätt! :-D

11 Comments

 • Caroline
  23 October, 2015 at 22:51

  Hur använde du den? På torrt hår som en finish? Den ska nämligen sprayas i handdukstorkat hår och sedan ska den fönas in, det där därför den är i en sån blöt konsistens :-) Den funkar super tycker jag, om man fönar in den, men är hemsk på torrt hår, eftersom den inte ska appliceras så.

  Reply
  • isastar
   25 October, 2015 at 13:01

   Haha, jag hade totalt missförstått det! Får prova på nytt :-)

   Reply
 • Maria Nila
  24 October, 2015 at 09:00

  Hej! Denna ska användas i fuktigt hår och fönas in. Vi misstnker att du använt den i torrt hår?

  Vänliga Hälsningar
  Maria Nila

  Reply
  • isastar
   25 October, 2015 at 12:46

   Hej! Ååh, men det förklarar ju saken! Då har jag missförstått det helt. Ska prova på nytt i fuktigt hår! tack för svar :-)

   Reply
 • Carina
  24 October, 2015 at 09:15

  Hej! Den ska sprayas i blött hår och sen föna håret. ☺

  Reply
  • isastar
   25 October, 2015 at 12:46

   Tack för svar! Jag hade totalt missförstått det :-)

   Reply
 • S
  24 October, 2015 at 22:37

  Nu vet inte jag hur du använde produkten eller vilken information du fick angående den, men som jag uppfattat det så är det inte en hårspray utan en volymgivande spray som sprayas i fuktigt hår innan du fönar det! :)

  Reply
  • isastar
   25 October, 2015 at 12:47

   Haha, jag använde den på torrt hår. Inte konstigt att det blev så konstigt resultat! ska prova på fuktigt hår istället :-D

   Reply
 • Chic Ponytail Hairstyles
  23 April, 2023 at 20:49

  Keep it simple but chic with these stylish ponytail hairstyles.

  Reply
 • Enjoying the Turkish Countryside
  27 May, 2023 at 17:17

  Experience the tranquil beauty of the Turkish countryside. Our website shares the best places to visit.

  Reply
 • Hair: The Ultimate Crown
  4 July, 2023 at 15:08

  Hair is the ultimate crown of a woman. Visit our website to explore a range of black women hairstyles that suit you.

  Reply

Leave a Reply